Munchen-Girls.de

Németországban, München városban lévő felújított privát lakás

bemutatkozó weboldala egyedi kinézettel

A München-Girls weboldal több igényt is kielégít, mivel ügyfelünk egy összetett kéréssel állt elő. Bár ez egy privát lakás weboldala, mégis 2 egymás melletti házat mutat be, ami a közelmúltban nyílt egybe. 2 eltérő stílust sikerült egyesítenunk ezáltal – Nézzük meg együtt, miről is van szó!

A weboldalt élőben itt láthatod:  WWW.MUNCHEN-GIRLS.DE

Részletek, leírás

A München Girls pontos elképzelés alapján született meg, megrendelőnk 25 éves tapasztalatának köszönhetően, pontosan tudta mi kell a vendégeknek – mire van szüksége egy sikeres üzletnek. Az oldal elegáns lett, mégis erotikus és hívogató. Responsive weblap, azaz minden eszközön tökéletesen jelenik meg, illetve a funkciók közt szerepel a Coming girls (hamarosan érkező lányok), és Newsletter (hirlevél feliratkozás) funkció is. 

A design elemek, illetve a logó profi szinten lett kidolgozva és a színvilág is egyedi. A lányok adatlapjában rengeteg lehetőség van, amire ebben az esetben szükség is volt, mivel szét kellett bonatunk a házak között dolgozó adatlapokat és szűrni különböző kritériumokra. Ügyfelünk megrendelte az erotikus webmarketing szolgáltatásainkat is, amivel hamarosan a Google első pozicióiban lesz sok-sok fontos kulcsszóra:)

 

PRIVÁT LAKÁS / STÚDIÓ / SZALON / EROTIKUS ÉS FKK KLUB TULAJDONOSAINAK

MUNKAERŐ ÉS VENDÉGEK BIZTOSÍTÁSA PROFI MÓDON

Te is erotikus vállalkozást üzemeltetsz? Egyedi és profi webes megoldások csak neked!