PRIVÁT LAKÁS / STÚDIÓ / SZALON / EROTIKUS ÉS FKK KLUB TULAJDONOSAINAK

MUNKAERŐ ÉS VENDÉGEK BIZTOSÍTÁSA PROFI MÓDON

Minden szolgáltatást megtalálsz nálunk, ami csak szóba jöhet, ha erotikus vállalkozásod van!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

ismerjük a sikeres weboldalak titkát

egyedi / modern webdesign

reszponzív weblapok

webhosting, tárhely, domain

MARKETING / REKLÁMOK

mi tudjuk, hogyan érheted el a célod

munkaerő egész Európából

vendégszám növelése

hírlevél, keresőoptimalizálás

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

több leszel, mint a konkurencia

logó, itallap, autódekoráció

promóciós videó készítés

erotikus fotózás lányoknak

Miért velünk?

frankieEgy átlagos nem kizárólag erotikával foglalkozó’ webes cégnek fogalma sincs mire van szükséged és nem is tudja megvalósítani. Persze állítják, hogy mindent megtudnak oldani, de csak ablakon kidobott pénz lesz az eredménye. Mi 12 éve csak casting és vendég weblapokat készítünk több 100 elégedett ügyfelünknek Európából és USA-ból egyaránt. Saját üzleteink voltak több országban és minden csapattagunk 10+ évet ledolgozott tulajdonosként / üzletvezetőként / recepciósként / fotósként. Mi pontosan tudjuk mire van szükséged nap mint nap! Üzleti partnerként tekintünk rád és megadunk minden segítséget, információt. OLVASS RÓLUNK TÖBBET ITT. 

LEGSTABILABB MEGOLDÁS, HOGY HOSSZÚ TÁVON MINDIG ÚJ JELENTKEZŐID LEGYENEK ⤵

CASTING - TOBORZÓ - EROTIKUS MUNKA WEBOLDAL

A legtöbb erotikus munkát kínáló hirdető az ingyenes apróhirdetéseket használja! Ahhoz, hogy kiemelkedj a sok gagyi hirdetés közül, a legfontosabb egy minőségi – feltünő – profi bemutatkozó weblap, amire felfigyel mindenki és sokkal jobb fényben tudod bemutatni ajánlatodat, mint 1-2 mondatos hibás szövegekkel. Az ingyenes hirdetések kora lejárt! A weblapod egyszeri kiadás lesz, ami hosszú távon saját hirdetőfelületként müködik és egyre több jelentkezőt fog hozni számodra.

 • A legjobb minőségü design egyedi grafikai elemekkel és admin felülettel
 • Profi kép galéria és gyönyörü kép montázsok
 • Egyedi jelentkezési lap automata válasz és korlátlan képfeltöltés
 • E-mail cím gyüjtés és hírlevél küldés
 • Facebook LIKE oldal és annak integrálása
 • Keresőoptimalizált (SEO) weboldal ☞ első leszel a googleban ‘erotikus munka’ szóra
 • Tökéletesen megírt hirdető szöveg, amivel a legtöbb jelentkeződ lesz GARANTÁLTAN!

A casting weboldal elkészítésének ideje maximum 2 hét, ára 1500 EUR.

HA ELKÉSZÜLT A CASTING WEBOLDALAD, MI HATÉKONYAN HIRDETJÜK

☟ GARANTÁLT JÓ MINŐSÉGÜ JELENTKEZŐK ☟

Egy új weboldalnak még nincs látogatottsága, azaz a munkakeresők körében még nem ismert! Kizárólag mi tudjuk pillanatok alatt egy forgalmas, nagy látogatottságú – ismert weboldallá tenni. Sok-sok év alatt kidolgozott óriás méretü EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYAINK segítségével érjük el ezt, melynek része Magyarországon és egész Európában a RED-LIFE hirdetőoldalakon a legnagyobb és legjobb kiemelt hirdetési felületek, hiszen a RED-LIFE hirdetőoldalhálózatot is mi készítettük! Rengeteg olyan hirdetési megoldásunk van, melyet Te nem ismerhetsz és nem is vásárolhatsz meg sehol máshol. Ebből áll egy hirdetési csomag nálunk:

 • Profi /részletes / minőségi /megbízható hirdetési szövegeket írunk és igényes grafikákat, montázsokat, képeket készítünk hozzá és megjelenik a legnagyobb hirdetőoldalakon legjobb pozíciókban KIEMELT HIRDETÉSKÉNT
 • Bannerek, Popup ablakok, modern videó hirdetések és a legjobb KIEMELT HIRDETÉSEK is a részei kampányunknak, melyeket a legnagyobb hirdetőoldalakon helyezünk el Red-life.net, erotikusmunka.info, stb
 • Apróhirdetésed ingyenesen beküldjük nap, mint nap az összes létező erotikus munka hirdetőoldalra (100+ weboldal) és naponta frissítjük is azokat – így mindig újdonságként hatnak és szem előtt lesznek!
 • Hírlevél küldés a Te munkaajánlatodról 22.000+ erotikus munkát keresőnek, akik mind a Te potenciális munkaerőid lehetnek. Részletek a HÍRLEVÉL fülön. 
 • Igényesen és feltünően megosztjuk a Te munkaajánlatodat naponta az összes közösségi oldalunkon! Mi rendelkezünk Európa legnagyobb erotikus munka közösségi oldal hálózatával, amit több, mint 6 éve építünk! Részletek a KÖZÖSSÉGI MARKETING fülön.
 • Elmondjuk neked, hogyan kommunikálj a munkakeresőkkel és sablon szövegeket készítünk neked, amivel meggyorsítjuk munkádat és növeljük a ‘kiérkező’ munkaerő számát. Trükköket, tippeket kapsz tőlünk, erről olvass bővebben a TIPPEK fülön. 
 • Építjük a hírnevedet és pozitív élménybeszámolókat jelenítünk meg az üzletedről a legfontosabb portálokon és közösségi médiákban. 
 • Keresőoptimalizáljuk casting weboldalad, így elsők közt leszel az erotikus munka kulcsszavakra a keresőben! Egyrészt jelentkezőket is hoz ez neked, másrészt presztizskérdés a munkakeresők szeme előtt lenni. 

FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE PLUS, PINTEREST, INSTAGRAM ☞ Ugye Te is fent vagy a facebookon? Neked is van rajongó (LIKE) oldalad? Készítettél már nagy létszámú csoportot? Tudod mi az facebook applikáció? Használod a Twittert? Teszel fel magadról képet az Instagramra? 
Manapság az élet a közösségi oldalakon zajlik. Itt keresel ismerősöket, barátot, néha szerelmet is. Megnézed a recepteket és inspirációk után kutatsz, na meg irigykedve nézed ismerőseid utazásait.
Kevesen tudják, hogy a Facebook kifejezetten tiltja az erotikus munka és hasonló megosztásokat. Biztosan Te is posztoltál már ilyen hirdetést és kaptál átmeneti tiltást, figyelmeztetést. 

Mi a kezdetektől fogva építjük közösségi oldalainkat, így mára megszámlálhatatlan rajongó oldalunk, csoportunk és felhasználónk van minden népszerü közösségi oldalon, így tömegeket érünk el minden nyelven, akik a Te jelentkezőid lehetnek. 
Munkatársaink rengeteg időt töltenek a minőségi – igényes megosztásokkal és mi pontosan tudjuk, hogyan kell úgy hirdetni, hogy azt ne tiltsa le a facebook. 

Ugye az egyértelmű, hogy a Facebook, Instagram és társai mekkora húzóerővel bírnak a mai generáció körében. Ezek a lányok pedig szinte már csak innen tájékozódnak, épp emiatt fektetünk a marketing ezen részére ekkora hangsúlyt. Mi már megtaláltuk a módját, hogyan érhetünk el tömegeket a közösségi oldalakon keresztül, és segítségünkkel könnyedén irányíthatunk több száz aktív munkakeresőt a Te weboldaladra.

A KÖZÖSSÉGI MARKETING RÉSZE AZ EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYAINKNAK!

Ugye Te is utálod a SPAM-eket? Nap, mint nap emailok milliárdjai jönnek mennek az interneten és még mindig ez a legfőbb megoldás arra, ha valamit nagyon el akarsz adni:) De nem mindegy, hogy kinek és hogyan küldöd ki! Felejtsd el az innen-onnan össze lopkodott e-mail cimeket és érthetetlen kamu kinézetü emailokat! 

Rendelkezünk 12 évnyi e-mail cím adatbázissal (22.000+ e-mail cím, amely naponta 50-100 új címmel bővül), melyek mind-mind erotikus munkát keresnek. Az email cimeket általunk készített hirdetőoldalakról és rengeteg nem használt casting weboldalról gyüjtöttük be. 

Profi hírleveleket küldünk ki rá kizárólag ügyfeleink munkaajánlatával és gondoskodunk róla, hogy a lehető legtöbben meg is kapják azt. Használunk dedikált smtp szervereket és profi hi-tech hírlevél küldő programokat. Több millió email kiküldése után Mi pontosan tudjuk, hogyan kell úgy hírlevelet külden, hogy azt a lehető legtöbben meg is kapják, illetve nyissák meg és kattintsanak, jelentkezzenek. Precíz statisztikákkal rendelkezünk és naprakész információkkal, hogy ki – mikor- melyik típusú munka iránt érdeklődik.

Képzeld tehát el, hogy összeállítunk egy egyedi és figyelemfelkeltő e-mailt, amiben CSAK a Te munkaajánlatod szerepel, és több tízezer érdeklődő látja anélkül, hogy böngészett volna hirdetőoldalakon.

A SIKER GARANTÁLT! A HÍRLEVÉL KÜLDÉS RÉSZE AZ EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYAINKNAK!

Cégünk rendelkezik az egyetlen naprakész élő telefonszám adatbázissal, melyre tömeges SMS-t tudunk küldeni. Több, mint 5000 munkakereső mobilszámára tudunk tömeges sms-t küldeni. A legerősebb hirdetési kampányaink részeként kínáljuk csak ellenőrzött és hiteles munkaadóknak. A küldő lehet bármilyen telefonszám vagy akár egy szavas márka – szlogen név, mint pl: SWISSGIRLS, REDLIFE. 
Az sms szövege 160 karakter. Példa: TOP erotikus munka Svajcban, legalisan a legjobb feltetelekkel és keresettel, ami akar HETENTE 1 millio Ft is lehet. Jelentkezz a www.teoldalad.com oldalon!
Statisztika: Pontos statisztikát kapunk az sms megnyitásáról – hány telefonszám van kikapcsolva épp, stb.
Az SMS-t általában 40-50% megnyitja azonnal, így ez azonnali és hatalmas látogatottságot, érdeklődőket jelent. 

AZ SMS KAMPÁNY RÉSZE AZ EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYAINKNAK AZ ELŐFIZETÉS NAGYSÁGÁTÓL FÜGGŐEN!

A legértékesebb dolog manapság az információ!

Rengeteg információ, adat és hírek kerülnek hozzánk nap, mint nap szinte minden fontos és hasznos dologról, ami téged is érinthet. Nem csak azt tudhatod meg hogy mi történik a konkurenciádnál, hanem a legfrisebb trendi marketing trükköket és felkapott hirdetési megoldásokat is megosztjuk veled. Könnyedén elemezzük a konkurenciádat és bármi, amivel rendelkezik azonnal a tiéd is lehet. Elmondjuk, hogyan kommunikálj a munkakeresőkkel és milyen trükkökkel veheted rá őket, hogy minél többen meg is érkezzenek! Rendszeresen újdonságokat és friss híreket szolgáltatunk neked a munkavállalók aktuális trendjeiről, hogy mit szeretnek és mit nem, illetve milyen feltételeket kell, hogy biztosíts ahhoz, hogy a legtovább dolgozzanak nálad. 

EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYUNK segítségével GARANTÁLTAN megoldjuk a minőségi és elegendő jelentkezőid számát hosszú távon a legjobb árakon. Ezekben az országokban / nyelveken hirdetünk, azaz innen várhatod a jelentkezőid: MAGYARORSZÁG, SZLOVÁKIA, CSEHORSZÁG, LENGYELORSZÁG, ROMÁNIA, NÉMETORSZÁG, SVÁJC, AUSZTRIA, ANGLIA. A lista bővül folyamatosan…
Az EROTIKUS MUNKA KAMPÁNYT külön is megvásárolhatod casting weboldal nélkül! Ez esetben a Te privát elérhetőségeidre irányítjuk a jelentkezőket! A kampányok árai nem egységesek, mivel minden egyes hirdetőnk számára egyénileg – egyedileg állítunk össze kampány csomagokat, hogy a Te igényeidnek a legfőképpen megfeleljen!

ÉS MOST FOGLALKOZZUNK VENDÉGEIDDEL ÉS A PÉNZKERESETTEL

BEMUTATKOZÓ 'ÜZLETI' WEBOLDAL

Felejtsd el a sablonos – régimódi – egyszerü weboldalakat! Manapság nem csak a lányok, de a vendégeid is igénylik a TRENDI és FELHASZNÁLÓBARÁT weboldalakat, ahol gyorsan és egyszerüen találják meg a számukra fontos dolgokat. Hidd el, sokkal több vendéget fogsz meg egy káprázatosan szép és igényes weblappal, mint egy századrangú ‘olcsó’ kinézetüvel. Olyan funkciókat és marketing trükköket integrálunk weblapodba, amivel szó szerint megfoghatod a vendégeket és hatalmas mértékben fog növekedni a vendégköröd. Lássuk az előnyeit:

 • Gyönyörü / egyedi / igényesen kidolgozott webdesign, grafikai elemek, montázsok.
 • Könnyü adminisztrálás (lányok felvitele)
 • Vendég e-mail cím gyüjtés és hírlevélküldő
 • Keresőoptimalizálás (SEO): Google #1
 • Közösségi rajongó oldalak integrálása (Facebook, Twitter, stb)
 • Bemutatkozó videó / kép galéria az üzletről és lányokról egyaránt.
 • Foglalási ‘Booking’ rendszer a vendégeknek.

Az üzleti weboldal elkészítésének ideje maximum 2 hét, ára 2000 EUR.

TE HOL SZÁLLNÁL MEG LEGSZÍVESEBBEN?

egy lepukkant motelben, vagy egy sok csillagos luxus szállodában?

A szép lányok és tiszta – igényesen felszerelt üzlet nem minden! Ha növelni szeretnéd bevételeid, szükséged van a modern és profi internetes megjelenésre, amivel egyrészt egy komoly és jó szolgáltatásokat nyújtó üzlet benyomását kelted, másrészt ezzel kiemelkedsz a tömegből és növeled a vendégek számát, így bevételeidet is. Könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapsz tőlünk, ahol egyszerüen és gyorsan tudod beállítani az aktuális lányokat akár több hétre előre. Vendégeidet különböző marketing trükkökkel vesszük rá, hogy feliratkozzanak a hírlevélre – így akár hetente egyedi hírlevelet küldhetünk az aktuális akciókkal, lányokkal. A beszámolókat igényesen jelenítjük meg, hogy még pozítívabb megítélése legyen üzletednek. Keresőoptimalizáljuk, így a fontos kulcsszavakra az elsők közt jön majd be a keresőben.

NEKED LESZ A LEGTÖBB VENDÉGEDED ÉS BEVÉTELED!

☟ VENDÉGSZÁM NÖVELÉS PROFI MÓDON ☟

Akár új, akár régi üzleti weboldalad van, mi a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk, hogy forgalmas – ismert – nagy látogatottságú legyen. Különböző országokban és üzletek számára dolgoztuk ki egyedi vendégszám növelő kampányunkat, melyet főleg Svájci, Német, Ausztriai és Angliai ügyfeleink vettek eddig igénybe, de bármely országban el tudjuk indítani hatékonyan. A KAMPÁNY LEGFŐBB RÉSZEI EBBŐL ÁLLNAK:

 • SEO – azaz keresőoptimalizáljuk weboldaladat. Nem csak azt határozzuk meg, hogy mennyi és milyen kulcsszavakra légy első a keresőben, hanem elemezzük konkurenciádat és elmondjuk neked, honnan érkeznek a vendégei, látogatói. Naprakész statisztikákat kapsz tőlünk az aktuális trendekről, keresésekről, így pontosan tudni fogod, hogy a vendégek mire kíváncsiak, mi érdekli őket. Forgalmad 50%-a innen fog érkezni. RÉSZLETEK KERESŐOPTIMALIZÁLÁS FÜL ALATT.
 • Beregisztráljuk weboldaladat az összes gyüjtő szexpartner és más, a vendégek által látogatott erotikus weboldalakra. Ezen kívül értékes (vendégeket küldő) erotikus weboldalakkal banner és linkcseréket oldunk meg. Látogatóid 15-20% innen fog érkezni. 
 • Bevált marketing trükkökkel összegyüjtjük vendégeid e-mail címeit és rendszeresen trendi / modern hírlevelet küldünk aktuális akcióidról, szolgáltatásaidról. Növeljük törzsvendégeid / bevételed számát és a leggyorsabban juttatjuk el hozzájuk az aktuális információkat. RÉSZLETEK A HÍRLEVÉL ALATT.
 • Egyedi és professzionális grafikai munkákat készítünk, amivel kiemelkedsz a többi üzlet közül a hirdetőoldalakon (profil kép vagy banner a ladies.de, and6.ch oldalakra), illetve weboldaladon is rendszeresen új design-t, promóciós reklám képeket, flyereket, felugró ablakokat, bannereket és egyéb a vendégeid számára fontos grafikai elemelet gyártunk és cserélgetünk. Részletek erről az elengedhetetlenül fontos szolgáltatásról A GRAFIKA FÜL ALATT.
 • Elkészítjük üzleted officiális Facebook, Twitter, Instagram, stb oldalát és bekötjük a weboldaladba, így oda vissza látogatókat, interakciókat kapsz! Rendszeresen megosztjuk aktuális híreidet, akcióidat, szolgáltatásaidat, természetesen betartva a szabályokat és a maximális diszkréciót a munkavállalóid számára. 
 • Pozitív – hiteles élménybeszámolókat írunk üzletedről, szolgáltatásaidról a fórumokon és weboldaladon egyaránt vendégeid nevében. Ezzel építjük a hírnevedet is.
 • Elmondjuk tapasztalatainkat, információinkat és olyan hirdetései vagy üzleti ötleteket, trükköket adunk, amivel plusz forgalomhoz, bevételhez jutsz!

Elsősorban meghatározzuk az első 20 legfontosabb kulcsszavat számodra, amit folyamatosan bővítünk több 1000 kulcsszóig. Ezekre a szavakra leszel TOP 3 pozíciókban a google és más keresőkben és innen fog érkezni vendégeid nagy része. Rendszeresen elküldjük a statisztikákat, hogy milyen szavakra és hányszor jelentél meg a google-ban, illetve hányan kattintottak rá. Így közösen tudjuk alakítani a kampányt és minél több vendéget behúzni ez által weblapodra és üzletedbe. 

Manapság a google és más keresőoldalak hozzák a legtöbb forgalmat a vendég weboldalaknak. NE FELEJTSD EL, hogy a hirdetőoldalakon a fizetett hirdetéseidből csak addig kapsz vendégeket, amíg fizeted. A google-ből érkező látogatottságod viszont örökre megmarad és csak növekedni fog az idő múlásával – MINDEZ PERSZE INGYEN!

Használd ki 12 éves tapasztalatunkat a keresőoptimalizálás terén is és lépd át konkurenciádat! WEBOLDALAD TELJES KÖRÜ KERESŐOPTIMALIZÁLÁSA RÉSZE A VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYUNKNAK!

Weboldalad látogatóinak csupán naponta 2-3 %-a költ el nálad pénzt, azaz megy be üzletedbe! Hiába van napi 1000+ látogatód, ha csak 10-20 vendéged érkezik meg belőle. Mi pontosan tudjuk, hogyan lehet növelni ezt a konverziót, pl olyan eszközökkel, mint a vendégeid e-mail címeinek gyüjtése és azokra rendszeres jó minőségü hírlevél küldés. 

Vendégeid minden héten megtudhatják az aktuális akciók, árak vagy szolgáltatások részleteit, mindezt reszponziv, azaz mobilon is tökéletes megjelenő verzióban. Így már a munkahelyükön eldönthetik hogy hol pihenik ki az aznapi stresszt:)

A hírlevelet profi módon rakjuk össze ügyfeleinkkel együttmüködve. A kiküldésre saját egyedi hírlevélküldő programot használunk és dedikált SMTP szolgáltatót, ezzel elérve hogy a lehető legtöbben kapják meg és kattintsanak rá. 

A HÍRLEVÉL KÜLDÉS RÉSZE A VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYUNKNAK!

Referenciáinkat böngészve láthatod, milyen egyedi és professzionális minőségben készítjük a weboldalak grafikai részeit. A vendégszám növelésének egy nagyon fontos része a figyelemfelkeltő grafikai anyagok, montázsok, bannerek, flyerek, felugró ablakok készítése. A szokásos hirdetőoldalakon lévő hirdetéseidnek egyedi és feltünő profilképeket készítünk rendszeresen, így kitünsz a tömegből és a Te hirdetésed fogják a legtöbben megnézni. 

Rendszeresen cseréljük weboldalad design elemeit, mint például a foci vb alatt foci designt, illetve húsvétkos, karácsonykor az adott ünnepi designt készítjük el, ezzel is kedveskedve vendégeidnek. Hidd el, a hatás nem marad el. 

Akciókat, kedvezményeket, tippeket is elhelyezhetünk feltünő design elemeken, mint a bannerek, flyerek, felugró popup ablakok és ezeket úgy állitjuk be weboldaladon, hogy a vendégeidhez maximális eljusson. 

Ugyanezeket a grafikai elemeket használhatjuk a hírlevélben is és a közösségi oldalakon a megosztásokban. 

Az egyedi grafikai megoldásainkkal feldobjuk a vendégeid mindennapjait és maximalizáljuk a weblapod látogatóinak interakcióit (több hívás, foglalás, érkező vendég, így több bevétel). 

A GRAFIKAI MUNKÁK RÉSZE A VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYUNKNAK!

Mivel sok-sok éve dolgozunk több országban olyan ügyfelekkel, mint Te, így óriás mennyiségü információ csapódik le nálunk. Minden ügyfelünk elmondja a problémáit és együtt keresünk rá megoldást. Hidd el, minden létező problémádon mi már túl vagyunk, így kiváló megoldásokat is tudunk rá. 

Szívesen megosztjuk veled a legfrissebb információkat, trükköket, marketing eszközöket, amivel más már sikeresen felfuttatta üzletét és növelte bevételeit. Mi is tanulunk nap, mint nap, hiszen az internet világában ami ma újdonság, az holnap már történelem. 

Üzleti titkokat, vagy ügyfeleink személyes információt soha nem adunk ki senkinek! Cégünk alap szabályai között van a DISZKRÉCIÓ, így csakis olyan jellegü információkat osztunk meg másokkal, amik nem veszélyeztetik ügyfeleink üzleteit. 

A TIPPEK / TRÜKKÖK / INFORMÁCIÓK MEGOSZTÁSA VELED IS RÉSZE A VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYUNKNAK!

VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYUNK segítségével akár újonnan indulú, vagy mástól átvett, illetve már müködő üzletek forgalmát – vendégei számát – bevételét robbanásszerüen növelni tudjuk! Ügyfeleink visszajelzései és a rendelkezésre álló adataink alapján már 3 hónap után TÖBB LÁTOGATÓ / VENDÉG ÉRKEZIK weboldaladra, mint a klasszikus hirdetéseidből (ladies, and6, stb). Bármelyik országban képesek vagyunk elindítani kampányunkat, eddig a legtöbb ügyfelünk Németországból, Svájcból, Ausztriából és Angliából volt. 

A VENDÉGTOBORZÓ KAMPÁNYT külön is megvásárolhatod weboldal megrendelés nélkül! Ez esetben vagy a meglévő weboldaladat újítjuk fel / vagy kihozzuk belőle a maximumot. Minden esetben alaposan átnézzük meglévő weblapodat és elmondjuk előnyeit, hátrányait, javaslatainkat. A kampány ára nem egységes, mivel attól függően hány weboldalad, illetve hány különálló üzleted van, egyénileg állítjuk össze a neked legmegfelelőbb kampányt. Részletekről érdeklődj emailben, telefonon.