A 6design csapatáról

alapítva 2009

A 6DESIGN csapata kizárólag olyan munkatársakból áll, akik vezető pozíciókban dolgoztak erotikus vállalkozásokban, így nagy tapasztalatuk van minden téren. Üzletvezetők, recepciósok, illetve üzlet tulajdonosok voltunk mindannyian több országban és kontinensen, így pontosan tudjuk mire van szükséged a mindennapi problémáid megoldásaihoz. Cégünk az elmúlt 7 évben rengeteg ügyfélnek dolgozott Európában és USA-ban is, így a legtöbb titkos információ és üzleti titok nálunk összpontosul.
Profi és felkészült munkatársaink 7 nyelven beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, román, angol, német) és ezekben az országokban / nyelveken kínáljuk szolgáltatásainkat.
Minden munkatársunk a legjobb a saját területén és mindenben segítségedre lesz együttmüködésünk során.

Pár szóban a tulajdonosról

Frankie Renner

Tulajdonosként és alapítóként az első perctől kezdve a mottóm a korrekt – precíz – pontos munkavégzés volt. Csapatom tagjait a mai napig én koordinálom és minden fontos kérdést közösen döntünk el. 2009-ben azzal az alapvető gondolattal alapítottam meg a 6DESIGN céget, hogy mi legyünk az egyetlen csak erotikus és escort vállalkozásoknak dolgozó webdesign és hirdető ügynökség. 
Az informatika – grafika – marketing – webdesign – SEO teszik ki a mindennapjaim és képzettségemet tekintve minden ami internet A-tól Z-ig, abban jó vagyok!

Jómagam is 12 éve dolgozom az erotika iparban – végigjárva minden részét – rengeteg ügyfél és tapasztalat után sikeresen tudom a Te üzleted felpörgetését is vállalni. 

ismerd meg munkatársainkat

A CSAPATUNK

A 6design cég alapítójaként minden tudásommal ügyfeleinket segítem.

Frankie Renner

Alapító

Én tartom a kapcsolatot a megrendelőkkel és szívesen válaszolok minden kérdése.

Emma

Üzletkötő

Kreatív - egyedi - sablon mentes munkákat készítünk profi grafikusunk segítségével

Csapatunk tagjai között profi fordítók vannak szlovák, cseh, román, lengyel, angol, német nyelven.

Fordítók, tolmácsok