KÖZVETÍTŐK / ÜGYNÖKÖK / MANAGEREK SZÁMÁRA

MEGFELELŐ SZÁMÚ MUNKAVÁLLALÓ BIZTOSÍTÁSA

Ugye Te is unod már a sok-sok apróhirdetés feladását, amiből szinte semmi nem lesz? Te is órákat töltesz a gép előtt, próbálgatva a különböző hirdetéseket? Jó hírünk van: NEKED DOLGOZTUK KI A LEGOLCSÓBB ÉS LEGTÖBB MUNKAVÁLLALÓT GARANTÁLÓ HIRDETÉSI MEGOLDÁSUNKAT és attól függően mennyit szánsz rá, több féle ár/opció közül választhatsz! Levesszük a válladról az összes hirdetési, internetes, facebookos, keresgélős feladatot, így összpontosíthatsz a Neked fontos dolgokra, a pénz keresetre! Egyrészt rengeteg hozzád hasonló ügyféllel dolgoztunk már, másrészt pontosan tudjuk mire van szükséged és azt nagyon gyorsan és alacsony árakon biztosítjuk. 

KEZDJÜK AZ ELEJÉN, AZ EGYIK LEGFONTOSABB DOLOG A

TOBORZÓ / CASTING WEBOLDAL

Egy Casting weboldallal a lehető legegyszerűbben tudsz dolgozni és millió problémádtól megszabadít, illetve felgyorsítja a szervezést. Nincs stressz, nincs több hülye kérdés és nem kell 1000x elmondanod újra és újra ugyanazokat az infókat. 

  • Minden fontos információ / képek / jelentkezés / elérhetőségeid megtalálhatóak majd az oldalon
  • Több féle munkát kínálhatsz több országban 1 weboldalon
  • Bárhol hirdetheted weboldalad, vagy elküldheted e-mailben, sms-ben az érdeklődőknek, ismerőseidnek
  • Nincs több felesleges kérdés, időpazarlás, hogy működik a kiutazás, hogy van-e wifi

Tudjuk szűrni a munkaerőt!

A klasszikus ingyenes apróhirdetésekre mindenki jelentkezik 18-tól 100 évig, 40-120 kg között! Ugye Te sem szeretsz feleslegesen dolgozni? Az általunk készített casting weboldalon és a speciális egyéni jelentkezési lap segítségével mi 99%-osan szürjük jelentkezőidet és automatikus e-mail vagy sms válasz funkcióval rengeteg időt spórolunk

Minőségi és használható jelentkezők

Több képpel ellátott részletesen kitöltött jó minőségü jelentkezéseket fogsz kapni, mivel kötelezően kérünk telefonszámot, email cimet és a lehető legjobb minőségü ‘munkás’ képek csatolását. A jelentkezési lapot úgy állítjuk össze, ahogyan szeretnéd (nyelvtudás, magasság / súly, kezdés ideje, stb)

A casting weboldal elkészítésének ideje maximum 2 hét, ára 1500 EUR.

A sikeres üzlet titka - amit már biztos Te is tudsz

folyamatosan szem előtt kell lenni, és hirdetni mindenhol!

Tudni kell elérni és megszólítani minden korosztályt (18-40)! Ez az a rész, amin a legtöbben elbuknak, mert abba a hibába esnek, hogy ingyenes hirdetésekkel, amik napok alatt eltűnnek a semmibe, képesek tömegeket vonzani. Majd mikor nincs jelentkező, csodálkozva állapítják meg, hogy az adott oldal nem jó, vagy nincs munkaerő. Azt tudjuk, hogy Magyarországon rengetegen vannak, elég csak körülnézni egy szabadon választott plázában. 🙂 A mi segítségünkkel pedig elérheted, hogy ők is Neked dolgozzanak! Mi minden oldalon hirdetünk nagy kiemelés és bannerek formájában, valamint az összes közösségi oldalon jelen vagyunk, hogy a fiatalabb réteghez is elérjünk.. Ha pedig ez sem lenne elég, következik a hírlevél, amit több 10.000 aktív munkakereső email címére küldünk ki!

Ebből Láthatod - Mi Biztosra Megyünk !